Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://www.lille-kirkeholmen.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Det er ikke gitt tilgang til å legge igjen kommentarer eller laste opp bilder av medlemmer eller andre, derfor samles heller ingen informasjon i tilknytning til dette inn. Ved registrering av bruker lagres og registreres kun navn, mailadresse og hyttenummer.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger som lagres er kun for å gi brukeren tilgang til interne hjemmesider. I filarkivet ligger informasjon om bl.a. eiere, denne informasjonen er lagret slik at deltakere i sameiet skal kunne få kontakt med andre eiere.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Informasjonen lagres så lenge man er eier på Lille Kirkeholmen. Deretter skal kontoen og informasjon om den enkelte på nettstedet slettes.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Ingen informasjon sendes til eksterne.