Prosjektet

Lille Kirkholmen ble ferdigstilt år 2000. Totalt 60 boenheter fordelt på 4 ulike hustyper, oppført i tradisjonell sørlandsstil. I dag fremstår Lille Kirkeholmen som en veldrevet og etablert sørlandsidyll, ideelt for barnefamilier og godt voksne i alle aldre. Nærheten til sjøen og Kragerø, i tillegg til den generelt høye standarden og komforten på husene og det øvrig anlegg, gir trivsel og tid til rekreasjon.

Kanalen som går tvers igjennom anlegget, gjør Lille Kirkeholmen til en unik perle. Alle hytter gis med dette tilgang til sjøen rett utenfor egen terrasse eller hage.

Fokus Foto v/Kay Mystrand

Det gode liv

På Lille Kirkholmen er det tilrettelagt for “det gode liv”. Teknisk ansvarlig og egen gartner for felles arealer, bidrar til å oppretteholde områdets generelle høye standard og komfort. Husene er godt isolerte noen med innlagt pipe/peis. Lille Kirkeholmens beboere benytter anlegget gjennom hele året. Her er det også kabel-TV og tilgang på bredbånd.

Fokus Foto v/Kay Myrstrand
Optical Media v/Karl Filip Kronstad

Særpreg

For å oppretteholde anleggets særpreg, er det laget offentlige reguleringsbestemmelser og vedtekter. Fargevalg og tilbygg m.m er regulert, men det forhindrer ikke at beboere setter sitt helt spesielle og maritime preg på eiendommene. Her finner man mange detaljer og løsninger, som gjør Lille Kirkholmen enda mer gjennomført

Sommerbyen Kragerø

Noe for enhver smak. Kragerø skjærgården og byen er et yrende sted om sommeren. Er du interessert i kunst, konserter, restaurantliv, butikker, sportslige aktiviteter eller rett og slett å kunne gå en tur i pene omgivelser, står mulighetene i kø.

Styret i velforeningen 2022-2023