Vinterinspeksjon 2021

  • Post author:

Det ble foretatt en teknisk sjekk av anlegget etter vinteren forrige uke (Jan).

Det meste ser stort sett bra ut. Det ble sjekket bryggeanlegg, trafobokser og fellesanlegg. Det bør anskaffes en plate under landgang som går fra brygge til sydhavn. Hjul har «gnagd» litt spor i brygge som kan utvikle seg. Det planlegges å anskaffe en plate som kan monteres under dugnad senere i år.

To badetrapper ble «reddet» av hyttenabo tidligere. Det var fortsatt is i kanalen da inspeksjonen ble foretatt, så vi får kysse fingrene for at ikke flere badetrapper ryker.

Vi holder fortsatt et øye med trafoboksene som holder spuntene vedlike. Det er noe støy fra en av boksene, så vi forsøker å få inspeksjon av anlegget noe tidligere enn vi pleier for sjekk og evt. utbedring.

Det ser ut til at Store Stranden trenger påfyll av sand, så vi får håpe at Corona-situasjonen ikke gjør dette vanskelig i år også.