Vinterinspeksjon

  • Post author:

Det har vært noen problemer med jordfeil på øya vår i høst, og dette har også påvirket strøm til spunt-anlegget. Styret har derfor planlagt teknisk inspeksjon hver måned i vintermånedene for å kontrollere status og følge opp mot Corroteam. Første inspeksjon ble gjort sist lørdag.

Minner om at det er fint hvis alle tar en sjekk av de blanke koblingsboksene på bryggekanten en gang i blant, spesielt hvis man er der litt på siden av sesongen. Man trenger bare å legge håndflaten på skapet. Hvis de er helt kalde er noe feil, og viktig at noen i styret varsles.

Det var frisk vind i skjærgården forrige uke, og landgangen til Vesthavna hadde flyttet på seg. Det var også en putekasse på avveie som ble satt inn i trappen til Patrice/nr. 49 (som var nærmeste putekassa).

Det er mange som ikke har på utelys, men vi oppfordrer alle til å ha på dette slik at vi evt. kan sjekke strømtilførsel på forespørsel. Ellers kan man selv gå inn på elhub.no å se om det er strømforbruk på egen hytte, innlogging her: https://plugin.elhub.no/   (mer info på elhub.no)

Det er fortsatt mange som ikke har registrert bruker på vår nye Facebook-side, her er link
https://www.facebook.com/groups/2483140828672165/

Ønsker alle en riktig God Jul

Mvh dag sigurd (for styret)